Minden, amit az MRE csomagról tudni kell

Az amerikai MRE pack angol nevén Meal-Ready-to-Eat (előre elkészített csomag) nagyon felkapott lett az utóbbi időben, mivel egyre több ember most kezdd rájönni arra, hogy milyen jó úgy elmenni túrázni, hogy nem kell azon gondolkozni, hogy mit vigyen magával az ember, hanem csak bepakol a táskájába 4-5 db MRE csomagot és több napra le is ment a gondja a kajáról.

De ez még nem minden! Mindegyik csomagból meleg ételt tudsz készíteni a hozzávaló melegítőtasak által, amelybe csak belehelyezed a főételt, amely vakum csomagolásban megtalálsz a csomagban. Utána beleöntesz 2dl vizet, vársz 15 percet és máris eltudod fogyasztani bárhol a természetben. Hozzáteszem tűzgyújtás nélkül, mindössze 2dl víz használatával. Külön érdekesség, hogy azért oldották meg így az amerikaiak, hogy az ellenség ne lássa a tűz füstjét messziről. 

Ami külön igazán izgalmassá teszi az MRE katonai kajacsomagokat az az, hogy akár 5-10 évig is gond nélkül elállnak. És ezt a 600 grammos kajaadagot és teljesen vízálló csomagolásba sikerül az amerikaiaknak belesűríteniük. 

Több Youtubernek is küldtünk már ilyen csomagot, hogy kóstolják meg és próbálják ki hogyan az ízlett neki. Büszkén mondhatjuk el, hogy egyikük sem panaszkodott, és kivétel nélkül mindegyiküknek nagyon ízlett. Itt az ideje, hogy kipróbáld te is, és soha többet ne kelljen azon gondolkoznod, hogy mit vigyetek magatokkal enni egy családi túra alkalmával. Probléma kipipálva!

A képre nézve szerintem elég étvágygerjesztő, nem gondolod?

 

Rendeléshez katt. a linkre: http://bit.ly/EC-MRE