Hollywood filmjeiben is feltűnik a paracord karkötő

Korábban Tom Hardyrn látthattuk A 2015-ös Mad Max: Harag útjában viselt ikonikus darab sokak számára tette ismerté a paracordot, mint hobbit. Külön érdekesség, hogy a színész nem csak a filmvásznon, de a hétköznapokban is viselte a kiegészítőt.

 

2020-ban újabb filmekben tűnt fel az ejtőernyő zsinórból készült túlélő karkötő, rögtön kettőben is.

 

A méltán híres Vin Diesel új filmje a szuperkatonák véres és akció dús világába kalauzol el bennünket. Ray Garrison-t miután meghal, visszahozzák az élők sorába, miközben emberfeletti erővel és regenerációval ruházzák őt fel. Ezekkel a képességekkel felvértezve indul bosszú-hadjáratra, hogy halott feleségéért elégtételt tegyen. Azonban hamarosan rá kell döbbennie, hogy nem minden az, aminek látszik.

BLOOD SHOT (Vin Diesel)

 

 

A Marvel univerzumból Thorként ismert színész Chris Hemsworth és forgatókönyvíró Joe Russo ismét összeálltak, ezúttal a Netflix saját készítésű akciófilmjében. Tyler Rake egy hatékony zsoldos, akit megbíznak, hogy szabadítsa ki egy drogbáró foglyul ejtett fiát. Az eleve kétséges küldetésről azonban hamarosan kiderül, hogy szinte lehetetlen feladatok elé állítja majd a katonát.

EXTRACTION (Chris Hemsworth)

 Több filmben is láthattunk már paracord viselő szereplőket. Kövessétek figyelemmel melyik az a szereplő aki paracord karkötőt visel.