1 dolog, amivel produktívabb lehetsz a jövő héttől

Mivel küzdd a legtöbb ember minden nap?

Elárulom, azzal hogy elvégzett e minden feladatot, amit arra a napra kitűzött. Nem felejtett el valamit. Pl. egy kedves ismerőse, barátja születésnapját. Betartotta e azt, amit megígért. Te is gyakran elgondolkozol ezeken?

Ha most ezt elolvasod és alkalmazni fogod, akkor azt megígérhetem, hogy sokkal jobb leszel a munkádban, és sokkal jobban fogsz tudni teljesíteni, és este úgy fogsz tudni lefeküdni, hogy megcsináltad a kitűzött aznapi feladataidat vagy van egy rendszered rá, hogy ezeket átszervezd egy másik napra.

Ez nem más, mint a...

Google Naptár - Minden embernek szinte van naptárja a falon vagy a konyhában, de csak nagyon kevesen használják minden nap. Ez azért van, mert inkább fejben tartsák a dolgokat pl. születésnap, névnap, gyereket elvinni focizni, találkozók időpontjai és helyszínei. A probléma az, hogy ezt fejben kell tartaniuk és akarva akaratlanul is az ember agya gondolkozik rajta. Ez miatt elveszi az időt, és a figyelmet olyan dolgokról, amelyekkel eredményeket érhetnének el az életükben. Sőt, sokszor az emberek nem tartják be a határidőket vagy gyakran elfelejtenek egy időpontot, teendőt, aztán csak a végtelenségig halogatják.

A Google Naptárt 2018 januárjában egy könyv hatására (Barazsy Ákos- A bevétel erősíti a szabályt c. könyv - barazsy.hu) kezdtem el napi szinten használni. Volt pár dolog, amit másképp csinálok, mint a leírtak, de a lényeg azon van, hogy gyökeresen megváltoztatta az életemet, amióta használom. Minden teendőmet, találkozómat ebbe írok és gyönyörűen szinkronizálódik az iCloud-al, így mikor egy kontakthoz beírom a születésnapját egyből bekerül a naptáramba és sosem felejtem el.

A Google Naptárt már most elkezdheted használni, ha van Google fiókod. Ha nincs, akkor itt tudsz regisztrálni: https://support.google.com/mail/answer/56256?hl=en

Nem ez az egyetlen program, rendszer, amit használok, de ez hozta az egyik legnagyobb változást rendszer tekintetében az életemben és ezért ajánlom neked is. Teljesen ingyenes a használata. Mindössze akarnod kell és minden nap ebbe írni a teendőidet, mint egy szorgos diák.

 

Ha szeretnél heti szinten értelmes és hasznos tartalmakat olvasni, akkor itt tudsz csatlakozni az ELITCORD CLUB-ba: http://bit.ly/EC-CLUB/ 

Itt olvashattok majd olyan ehhez hasonló tartalmakat is, amelyet sehol máshol nem osztunk meg veletek csak hírlevélben.