Legyél hétköznapi katona

Egy férfit az határoz meg, hogy milyen eszközöket használ

Éles taktikai kések

Túlélő karkötők

Miért válassz te is minket?

Az ELITCORD nem csak egy cég a sok közül. Mi egy közösség is vagyunk, amelynek a tagjai olyan emberek, akikhez közel áll a katonaság, airsoft, paintball, vadászat, horgászat, szóval a férfiasabb hobbik. Mi ilyen összetartó közösséget építünk, és ennek tudsz az értékes tagja lenni te is.

Itt mindenki megtalálja azt, ami érdekli. Egy jó cikket, egy barátot a zártkörű csoportunkban vagy egy rég keresett terméket a weboldalunkon.

A jövőben fogunk szervezni különböző eseményeket is, amelyeken részt tudsz venni, de lesznek feltételei is. Az egyik az, hogy a zártkörű csoportunknak tagja tudj lenni, ami jelenleg még teljesen díjmentes. Fontos! A csoportba csak és kizárólag saját képes profilképpel rendelkező emberek csatlakozhatnak.

Apropó! Ehhez a zártkörű csoporthoz most te is tudsz csatlakozni: Kattints ide

 

1 napos kiszállítás

Őszintén ki szeret várni a csomagjára? Van annál idegesítőbb mikor nem tudod , hol a csomagod? Mi is utáljuk, ezért is biztosítunk 1 napos kiszállítást feladás után. A csomagról pedig folyamatos értesítést kapsz.

Folyamatosan bővülő raktárkészlet

Nem állunk meg a fejlődésben. Nálunk mindig új, és egyre minőségibb termékekkel találkozhatsz.

Biztonságos fizetés

Nálunk biztonságban vannak az adataid. Még az iraki al-Káida sem szedi ki belőlünk.

Étkezz pont úgy, mint egy katona a fronton

Mikor kibontod ezeket a csomagokat akkor úgy fogod magad érezni mintha már a fronton lennél. Legyen szó egy túrázásról vagy egy menő kostoló videó készítéséről YouTube-ra a csomagra számíthatsz. (Nem is beszélve arról, hogy a haverok csak irigykedhetnek rád.)

Egy csomaggal akár 24 óráig is jóllakottan kihúzod a legzordabb körülmények között is. (És még 24 féle ízből is válogathatsz kedvedre.)

Bemutatkozás

Mikor az egész ELITCORD történet elkezdődött 2018. május 31.-én, akkor még 6 db termékkel kezdtük, de annál nagyobb hittel. Mint alapító hittem azt, hogy Magyarországon igen is kitudunk építeni egy összetartó közösséget olyan emberekből, akik szívesen olvasnának, hallanának katonai témákról.

Azóta már több munkatársunk is lett. Vannak olyanok, akik már 1 éve velünk vannak. Ők főleg a cikkírásban jeleskednek, és büszke vagyok rájuk, hogy ilyen kiváló embereket sikerült találnom.

Ha most jársz először az oldalunkon, akkor mi abban vagyunk mások, hogy nem csak megkapod a termékedet, hanem egy közösség oszlopos tagja is tudsz lenni olyan témában, ami hozzád közel áll.

Remélem hamarosan te is a közösségünket fogod erősíteni, ahogy már több, mint 1000 ember.

Majer Gábor
Alapító
ELITCORD

Close Menu

A weboldal sütiket használ a jó élmény érdekében.

×
×

Cart